Το τμήμα εκουσίας διαδικασίας Ειρηνοδικείου βρίσκεται στον 1ο όροφο του δικαστικού μεγάρου και στελεχώνεται από τις υπαλλήλους Κυριακή Τσαλικίδου, Γλυκερία Τάκου, και Αγγελική Θάνου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας είναι  24610 22600

Στο email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αποστέλλονται οι αιτήσεις για την έκδοση πιστοποιητικών περί μη δημοσίευσης άλλης διαθήκης και περί μη αποποίησης κληρονομιάς. Για να βρείτε όλα τα έντυπα των αιτήσεων για την έκδοση πιστοποιητικών από το Ειρηνοδικείο πατείστε ΕΔΩ

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής των πιστοποιητικών σε email  με ψηφιακή υπογραφή.

Το αντικείμενο του τμήματος είναι τα  Δικαστήρια εκουσίας δικαιοδοσίας (παροχές αδείας, κήρυξη κυρίας ιδιόγραφης διαθήκης απογραφή κληρονομιαίας περιουσίας, κ.λ.π.). Διεκπεραιώνονται δημοσιεύσεις  αποφάσεων, δημοσιεύσεις διατάξεων, εκδόσεις κληρονομητηρίων και αναγνωρίσεις  και τροποποιήσεις σωματείων κ.λ.π.

Απαιτούμενα  έγγραφα  για την αναγνώριση ή την τροποποίηση σωματείου  ΕΔΩ

Διαδικασία που απαιτείται για την έκδοση κληρονομητηρίου ΕΔΩ

Στο τμήμα εκδίδονται  πιστοποιητικά περί μη ανάκλησης κληρονομητηρίου και πιστοποιητικά για τροποποίηση ή λύση σωματείων. Ακόμα διεκπεραιώνεται η αλληλογραφία (εισερχόμενα και εξερχόμενα) και φυλάσσεται το βιβλίο πρωτοκόλλου.

Ωράριο εξυπηρέτησης κοινού : 09:00-13:00 (βάσει του κανονισμού λειτουργίας του Ειρηνοδικείου)

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 8.10.23