Αιτήσεις για πιστοποιητικά Πρωτοδικείου Κοζάνης

Τα πιστοποιητικά του Πρωτοδικείου, εκδίδονται από το Τμήμα των Πιστοποιητικών 1ος όροφος (τηλ. 24610 37499). Η  αίτηση έκδοσης πιστοποιητικού μπορεί να κατατεθεί είτε με φυσική παρουσία είτε ηλεκτρονικά. Η ηλεκτρονική  υποβολή της αίτησης και των  δικαιολογητικών που συνυποβάλλονται για την έκδοση πιστοποιητικού, γίνεται στο email  του Πρωτοδικείου Κοζάνης: protkoz@otenet.gr.

Πληροφορίες για ηλεκτρονική πληρωμή μεγαρόσημων  και παραβόλου ΕΔΩ

Οι  αιτήσεις που αφορούν σε θανόντα/θανούσα που απεβίωσε ΜΕΤΑ τις 28/2/2013, απευθύνονται αποκλειστικά στο Ειρηνοδικείο.

Οι  αιτήσεις που αφορούν σε θανόντα/θανούσα που απεβίωσε ΠΡΙΝ τις 28/2/2013, απευθύνονται και στο Πρωτοδικείο και  στο Ειρηνοδικείο.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Κατεβάσετε σε αρχείο WORD  την αίτηση που επιθυμείτε πατώντας αριστερό κλικ και  την συμπληρώνετε:


* Πατήστε και κατεβάσετε: Αίτηση για Ενιαίο Πιστοποιητικό Δικαστικής  Φερεγγυότητας

Η έκδοση του Ενιαίου Πιστοποιητικού Δικαστικής Φερεγγυότητας πραγματοποιείται:

– είτε ηλεκτρονικά  μέσω της εφαρμογής του Υπουργείου Δικαιοσύνης χωρίς φυσική παρουσία, πατώντας  ΕΔΩ

– είτε  με φυσική παρουσία καταθέτοντας την αίτηση συμπληρωμένη στο τμήμα Πιστοποιητικών του Πρωτοδικείου στο 2ο όροφο (τηλ 24610 40005).

– είτε  μέσω email αποστέλλοντας την αίτηση στο protkoz@otenet.gr συνοδευόμενη με την ηλεκτρονική υπεύθυνη δήλωση (e-dilosi)  από το gov.gr.  Για τη σύνδεση στο gov.gr χρειάζεται να έχετε κωδικούς taxisnet ή e-banking σε κάποια Τράπεζα  ή πιστοποιημένο λογαριασμό κινητού τηλεφώνου. Για την e-dilosi πατείστε ΕΔΩ

Πατήστε και κατεβάσετε την αίτηση που επιθυμείτε:











  • Αίτηση μη Πτώχευσης-μη  εκκαθάρισης- μη εξυγίανσης
    ΠΡΟΧΟΧΗ! Το παρόν πιστοποιητικό, έχει αντικατασταθεί από το Ενιαίο Πιστοποιητικό Δικαστικής Φερεγγυότητας του οποίου η αίτηση βρίσκεται πιο πάνω